Cursussen

Kennismaken met babymassage. Ik doe de technieken voor op een pop en je kunt dit dan bij je baby nadoen. Wanneer je baby slaapt of de massage nog niet goed aan kan dan kun je ook op een pop oefenen. Hierdoor kan ik je aanvullen en helpen in de technieken die door babymassage Nederland zijn samengesteld vanuit de Shantala massagetechnieken. 

In onderstaande kollommen staan mogelijkheden voor cursussen. Iets anders in gedachten neem dan even contact met mij op. 


Cursus individueel 

Tijdens de individuele cursus babymassage ga je je baby leren masseren. Dit zijn 2 lessen van ongeveer 1 uur waarin je je baby beter leert kennen en kan ingaan op zijn behoeften. Wat laat je baby zien in zijn lichaamstaal. Tijdens deze cursus heb ik tijd om in te gaan op jou specifieke vragen en is de cursus afgestemd op jou en je baby. 

€50,- ( 2 lessen) 


Groepslessen zijn ook mogelijk maar neem hiervoor even contact met mij op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Meer weten? 

Als je wilt weten of babymassage iets is voor jou baby dan kun je altijd even contact met mij opnemen. Als er bijv. problemen zijn zoals voorkeurshouding, overstrekken en/of darmkrampjes. Ook bij prematuur geboren baby's is het fijn om even te overleggen.