babymassage

Babymassage is een manier om in contact te zijn met je baby. Als ouders is het wennen in deze nieuwe fase van jullie leven. Babymassage zorgt voor ontspanning en een moment van tijd voor elkaar.  Buiten dat een massage erg leuk en ontspannend is om te geven is het ook erg goed voor je baby. Het kan helpen bij darmkrampjes, overstrekken, slaapproblemen, onrust, baby's groeien vaak beter en zijn alerter doordat ze door de massage ook beter slapen. 

Gelijk naar de tarieven voor babymassagecursussen scrol dan door naar beneden.  

Je baby leren kennen.

Bij een individuele babymassage kom ik bij jullie thuis en leer je de basistechnieken van babymassage. Hierbij houdt ik rekening met vragen zoals massage bij buikkrampjes of overstrekken. Vooraf neem ik contact op met je om eventuele vragen door te nemen. 

Babymassage kan vanaf 6 weken tot de leeftijd van ongeveer 8 maanden (kruipleeftijd). Wanneer je baby nog niet gewend is aan massage zal hij/zij niet zo makkelijk meer stil willen liggen. Wanneer je baby gewend is zal dit dus ook prima door kunnen gaan na de 8 maanden. Ook na de babytijd kun je een massage blijven geven en kun je dit ook over de kleding heen doen. Voor meer informatie over babymassage verwijs ik je naar babymassagenederland.

 

Als je wilt weten of babymassage iets is voor jou baby dan kun je altijd even contact met mij opnemen. 

Wanneer er bijv. problemen zijn zoals voorkeurshouding, overstrekken en/of darmkrampjes of bij prematuur geboren baby's is het fijn om even te overleggen. 

Cursussen

Kennismaken met babymassage. Ik doe de technieken voor op een pop en je kunt dit  bij je baby nadoen. Wanneer je baby slaapt of de massage nog niet goed aan kan dan kun je ook op een pop oefenen. Hierdoor kan ik je aanvullen en helpen in de technieken die door babymassage Nederland zijn samengesteld vanuit de Shantala massagetechnieken. 

In onderstaande kollommen staan mogelijkheden voor cursussen. Er is altijd ruimte voor overleg. Wil je graag de cursus met de zwanger-schapsgroep of vriendinnen doen dan kan dat ook.  


individueel les

1 lessen van 1,5 uur 

Na een intake van ongeveer 20 minuten plannen we een babymassage-les in. Je leert een deel van de basistechnieken en specifiek op jou kindje. B.v massage bij darmkrampjes, voorkeurshouding of onrust.  

€ 59 euro

individueel les

3 lessen á 1,5 uur

Na een intake plannen we 3 lessen in voor de babymassage. Je krijgt persoonlijke aandacht en er is tijd om de technieken je eigen te maken. Tijdens deze lessen krijg je extra informatie, tips en adviezen. 

Heeft je baby last van buikkrampjes, voorkeurshouding of slecht slapen dan is hier ruimte voor om met de massage op in te gaan. 

€ 149 euro

groepsles vanaf 2 (max. 6) personen

3 lessen á 1,5 uur 

Vooraf aan de cursus is een intake om specifiek in te kunnen gaan op specifieke behoefte van de baby. 

De groepsles zal zijn in de yoga studio Sterrenburg. Samen met een collega van babymassage Dordrecht verzorgen wij de groepsles.

Gezellig met andere moeders/vaders leren je baby te masseren waarbij er ook ruimte is voor vragen of onderwerpen die jullie aangeven. 

€ 120 euro p.p

De lessen zijn inclusief een reader die je digitaal toegezonden krijgt. 

Stuur gerust een berichtje voor het ontvangen van de e-reader babymassage.