babymassage

Babymassage is een manier om in contact te zijn met je baby. Als ouders is het wennen in deze nieuwe fase van jullie leven. Babymassage zorgt voor ontspanning en een moment van tijd voor elkaar.  Buiten dat een massage erg leuk en ontspannend is om te geven is het ook erg goed voor je baby. Het kan helpen bij darmkrampjes, overstrekken, slaapproblemen, onrust, baby's groeien vaak beter en zijn alerter doordat ze door de massage ook beter slapen. 

je baby leren kennen.

Bij een individuele babymassage kom ik bij jullie thuis en in 2 lessen zal ik de basis aan jullie leren van de babymassage. Hierbij houdt ik rekening met vragen zoals massage bij buikkrampjes of overstrekken. Vooraf neem ik contact op met je om eventuele vragen door te nemen. 

Babymassage kan vanaf 6 weken tot de leeftijd van ongeveer 8 maanden (kruipleeftijd). Wanneer je baby nog niet gewend is aan massage zal hij/zij niet zo makkelijk meer stil willen liggen. Wanneer je baby gewend is zal dit dus ook prima door kunnen gaan na de 8 maanden. Ook na de babytijd kun je een massage blijven geven en kun je dit ook over de kleding heen doen. 

 

fotoalbum