Help, mijn baby huilt.

“Ik weet niet meer waar ik moet beginnen”! Een gedachte die je zomaar zou kunnen hebben wanneer je baby flink aan het huilen is. Een schone luier, voeding gegeven, boertje gelaten, aandacht gegeven en misschien al een poosje rond gelopen. Het is niet de roze wolk waarnaar je uitkeek. Je baby waar je nog steeds heel veel van houdt huilt er regelmatig op los en dan helpt er niks. Herken je dit?

Lees meer »

Kolven voor je prematuur. Wel of niet

Het voelt zo onnatuurlijk om een kolf aan je borst te zetten. Maar het zou voor de baby goed zijn he? De keuze om voor je prematuur geboren baby te kolven is niet altijd zo vanzelf sprekend. Het moet namelijk wel goed voelen om een kolf aan je borst te hebben en wanneer dit niet goed voelt is de keuze voor andere voeding ook oké. 

Lees meer »

De herfst komt eraan....even omschakelen.

Na een wisselende zomer gaan we zo zachtjes aan naar de herfst met wisselvallig weer en andere mooie belevenissen. Ik zit nu buiten in de zon deze blog te schrijven en dan voel je toch al een beetje de herfst waar ik dat toch ook wel weer van kan genieten.

Lees meer »

Een positieve zwangerschapstest.

HOERA, je bent zwanger, tenminste ik hoop dat je dat kunt zeggen na een positieve zwangerschapstest. En zwanger worden doe je niet alleen dus HOERA jullie zijn zwanger. Gefeliciteerd! 

Lees meer »