Consult voor het stellen van een vraag 

Heb je een korte vraag of zou je gewoon even willen overleggen. De eerste 15 minuten zijn GRATIS, en dat is fijn omdat je soms met een luisterend oor  en adviezen ook al geholpen bent. 

Dit plan ik graag in om dan ook echt tijd te hebben voor jou. 

Wanneer blijkt dat er meer tijd nodig is kunnen we kijken welk pakket eventueel bij jullie past. Blijf vooral niet rondlopen met vragen en zoek hulp. Hoe eerder je hulp zoekt des te sneller kun je de balans terug vinden in jullie gezin. 

na 15 min tarief  15,-- ( per 15 min)

Consult aan huis

 • Vooraf aan het huisbezoek vullen jullie als ouders het intakeformulier in. 
 • Het huisbezoek plannen we in
 • Incl. aantal babymassatechnieken
 • Ik maak voor jullie een plan van aanpak
 • Met het plan van aanpak gaan jullie zelf aan de slag met mij als achterwacht 
 • In de 6 weken daarop hebben we regelmatig contact om te kijken of we iets moeten aanpassen
 • Na ongeveer 3 maanden neem ik nog contact met jullie op om te horen hoe het gaat met jullie

€ 250,--

Consult op afstand

 • Na aanvraag voor een consult vullen jullie het intakeformulier in
 • Telefonische nemen we deze vragenlijst door
 • Ik maak voor jullie een plan van aanpak
 • In principe gaan jullie zelf aan de slag met het plan van aanpak
 • overlegmomenten zullen er de eerste week zijn en daarna tot 6 weken in overleg. 

€ 150,--

Dagconsult op maat

 • volledige ondersteuning en coaching van de baby bij jullie thuis. 
 • 8 uur zorg op maat in overleg welke uren
 • plan van aanpak en adviezen op maat

plan van aanpak ontvang je na afloop en wanneer het kan al diezelfde dag digitaal. 

€ 500,--

Couveuse nazorg

Zorg op maat voor de prematuur geboren baby

per gezinssituatie wordt gekeken welke zorg nodig is. 

48,-- p/u


Avondje weg!

 • Als gespecialiseerd verpleegkundige pas ik op jullie baby zodat jullie met een gerust hart een avondje weg kunnen!

€ 48,-- p/u


Veel gestelde vragen.....

Wat houdt een consult in?

Vooraf aan een consult hebben we contact gehad over jullie hulpvraag. Je hulpvraag ligt bij mij maar om jullie te kunnen helpen vraag ik je een uitgebreide vragenlijst in te vullen. Daarna maken we een afspraak voor een huisbezoek/ evt telefonische. Dit is afhankelijk welk pakket je gekozen hebt. Na aanleiding van het huisbezoek maak ik een plan van aanpak, dit is een op maat gemaakt document waarin ik jullie centraal stel met jullie baby. Jullie hulpvraag staat hierin en ik ga uitgebreid in op andere mogelijke problemen waar jullie tegenaan lopen. Ik geef veel tips en adviezen waar je mee aan de slag gaat. Na het huisbezoek hebben we in de daarop volgende 6 weken regelmatig contact en evt afsluitend met een huisbezoek. Na 3 maanden neem ik nog 1 maal contact met jullie op om daarna als het kan de zorg af te sluiten. 

Wat is een plan van aanpak?

Het plan van aanpak maak ik aan de hand van de vragenlijst en na het huisbezoek. In dit plan komt een stuk over jullie als gezin te staan, wie zijn jullie en hoe is de zwangerschap en bevalling gegaan. De informatie die ik hieruit haal beschrijf ik voor jullie, maar mogelijk heb ik dit in het huisbezoek ook al besproken met jullie. Verder komen er thema's aan bod over slapen, voeding, huilen en natuurlijk ga ik vooral in op jullie hulpvraag. Tips en adviezen vind je altijd terug in het plan. Voor de komende tijd is dit een fijn naslagwerk. 

Wat houdt de begeleiding in na het huisbezoek?

Na het huisbezoek maken we samen afspraken over de komende periode. Vooral in de eerste week zullen we regelmatig contact hebben over hoe het gaat. Vaak vraag ik jullie om een observatielijst in te vullen waaruit vaak al heel veel duidelijk wordt over het ritme van jullie baby. 

Verder is het natuurlijk heel afhankelijk wat jullie hulpvraag is en wat er uit het plan van aanpak is gekomen om in te schatten hoeveel contact we daarna zullen hebben. 

Wat houdt een intake in?

De intake is een uitgebreide vragenlijst die je vooraf aan het huisbezoek invult. De vragenlijst is heel uitgebreid en neem hier ook echt even de tijd voor omdat ik hier veel informatie uithaal over jullie baby, de zwangerschap en bevalling en de eerste tijd thuis. Je kunt natuurlijk alles wat niet van toepassing is op jullie gewoon overslaan. 

Wordt de babyconsulent vergoed?

U kunt het beste zelf contact opnemen met uw zorgverzekeraar om te kijken of een consult bij een babyconsulent vergoed wordt. Mochten er door persoonlijke omstandigheden  problemen zijn met betrekking tot de betaling van onderstaande tarieven, neem dan toch contact met mij op. Zo kunnen we samen kijken hoe ik jullie toch kan helpen. 

vermeldt bij de zorgverzekeraar de AGB code die bij contact staat