Alleen een huisbezoek,  ook dat is mogelijk ( 60,-)

Een huisbezoek alleen waarbij we in gesprek al veel dingen kunnen beantwoorden. In anderhalf uur nemen we samen de problemen door en luister ik en stel vragen. (Vooraf hebben jullie het intakeformulier ingevuld zodat ik de juiste tips en adviezen meeneem naar jullie)

Na dit huisbezoek gaan jullie samen aan de slag en gebruiken de nodige adviezen. Soms is dit huisbezoek al voldoende om verder te komen en de zorg weer te zien zitten. Hoe komt dat nu?

Door achtergrond informatie over jullie baby begrijp je beter waarom je baby reageert zoals hij reageert. Ik laat bijna altijd wel een paar babymassage technieken zien die je kunt gebruiken. En ik zie dat jullie je best doen en daar help ik dan graag aan mee. 

Iedere ouder wil gezien en gehoord worden en daardoor komen we samen verder. 

 

Consult aan huis

 • Vooraf aan het huisbezoek vullen jullie als ouders het intakeformulier in. 
 • Het huisbezoek plannen we in en duurt ongeveer 1,5 uur. 
 • Incl. aantal babymassatechnieken
 • Ik maak voor jullie een plan van aanpak, deze is op jullie gezin gemaakt en heel persoonlijk. 
 • Met het plan van aanpak gaan jullie zelf aan de slag met mij als achterwacht. De lijntjes zijn kort en langzaam breiden we dit uit. 
 • In de 6 weken daarop hebben we regelmatig contact om te kijken of we iets moeten aanpassen
 • Na ongeveer 3 maanden neem ik nog contact met jullie op om te horen hoe het gaat met jullie

€ 250,--

Consult op afstand

 • Na aanvraag voor een consult vullen jullie het intakeformulier in
 • Telefonische nemen we deze vragenlijst door
 • Ik maak voor jullie een plan van aanpak, specifiek op jullie gezin en dus heel persoonlijk
 • In principe gaan jullie zelf aan de slag met het plan van aanpak met vaste overlegmomenten
 • overlegmomenten zullen er de eerste week zijn en daarna tot 6 weken in overleg. 

€ 150,--

Dagconsult op maat

 • volledige ondersteuning en coaching van de baby bij jullie thuis. 
 • 8 uur zorg op maat in overleg welke uren
 • plan van aanpak en adviezen op maat

plan van aanpak ontvang je na afloop en wanneer het kan al diezelfde dag digitaal. 

€ 500,--

Couveuse nazorg

Zorg op maat voor de prematuur geboren baby

per gezinssituatie wordt gekeken welke zorg nodig is. 

48,-- p/u


Avondje weg!

 • Als gespecialiseerd verpleegkundige pas ik op jullie baby zodat jullie met een gerust hart een avondje weg kunnen!

€ 48,-- p/u


Veel gestelde vragen.....

Wat houdt een consult in?

Vooraf aan een consult hebben we contact gehad over jullie hulpvraag. Je hulpvraag ligt bij mij maar om jullie te kunnen helpen vraag ik je een uitgebreide vragenlijst in te vullen. Daarna maken we een afspraak voor een huisbezoek/ evt telefonische. Dit is afhankelijk welk pakket je gekozen hebt. Na aanleiding van het huisbezoek maak ik een plan van aanpak, dit is een op maat gemaakt document waarin ik jullie centraal stel met jullie baby. Jullie hulpvraag staat hierin en ik ga uitgebreid in op andere mogelijke problemen waar jullie tegenaan lopen. Ik geef veel tips en adviezen waar je mee aan de slag gaat. Na het huisbezoek hebben we in de daarop volgende 6 weken regelmatig contact en evt afsluitend met een huisbezoek. Na 3 maanden neem ik nog 1 maal contact met jullie op om daarna als het kan de zorg af te sluiten. 

Wat is een plan van aanpak?

Het plan van aanpak maak ik aan de hand van de vragenlijst en na het huisbezoek. In dit plan komt een stuk over jullie als gezin te staan, wie zijn jullie en hoe is de zwangerschap en bevalling gegaan. De informatie die ik hieruit haal beschrijf ik voor jullie, maar mogelijk heb ik dit in het huisbezoek ook al besproken met jullie. Verder komen er thema's aan bod over slapen, voeding, huilen en natuurlijk ga ik vooral in op jullie hulpvraag. Tips en adviezen vind je altijd terug in het plan. Voor de komende tijd is dit een fijn naslagwerk. 

Wat houdt de begeleiding in na het huisbezoek?

Na het huisbezoek maken we samen afspraken over de komende periode. Vooral in de eerste week zullen we regelmatig contact hebben over hoe het gaat. Vaak vraag ik jullie om een observatielijst in te vullen waaruit vaak al heel veel duidelijk wordt over het ritme van jullie baby. 

Verder is het natuurlijk heel afhankelijk wat jullie hulpvraag is en wat er uit het plan van aanpak is gekomen om in te schatten hoeveel contact we daarna zullen hebben. 

Wat houdt een intake in?

De intake is een uitgebreide vragenlijst die je vooraf aan het huisbezoek invult. De vragenlijst is heel uitgebreid en neem hier ook echt even de tijd voor omdat ik hier veel informatie uithaal over jullie baby, de zwangerschap en bevalling en de eerste tijd thuis. Je kunt natuurlijk alles wat niet van toepassing is op jullie gewoon overslaan. 

Wordt de babyconsulent vergoed?

U kunt het beste zelf contact opnemen met uw zorgverzekeraar om te kijken of een consult bij een babyconsulent vergoed wordt. Mochten er door persoonlijke omstandigheden  problemen zijn met betrekking tot de betaling van onderstaande tarieven, neem dan toch contact met mij op. Zo kunnen we samen kijken hoe ik jullie toch kan helpen. 

vermeldt bij de zorgverzekeraar de AGB code die bij contact staat