Wie ben ik? 

Ik ben Ria van Leest en werkzaam als kinder- en neonatologieverpleegkundige in het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht. Vanuit mijn eigen praktijk het Dordtse schaap werk ik als babyconsulent en babymassage docent. Als persoon ben ik rustig en kan goed luisteren. Mensen voelen zich al snel bij mij op hun gemak. Ik sta niet op de voorgrond maar zet vooral jullie als ouders in jullie kracht. 

 

Ik ben een gedreven verpleegkundige die geniet van de contacten met ouders en kinderen. Ik vind elke geboorte dan ook weer een wonder en vind het heel mooi om te zien hoe ze soms na een korte of lange periode met hun ouders mee naar huis mogen gaan. 

Ik zie veel gezinnen waarvan ik denk dat ze met een beetje extra hulp een betere start thuis hebben. Daarom ben ik mijn eigen praktijk gestart en hoop iets voor ouders te kunnen betekenen in de zorg voor hun baby. Ik wil zorg leveren waarin jullie centraal staan en de zorg is afgestemd op jullie situatie en jullie baby. 

 


De naam van mijn praktijk vind zijn oorsprong in de legende van Dordrecht, de schapenkoppen. Iedereen die in Dordrecht geboren is wordt een schapenkop genoemd. 

Mijn werkgebied is Dordrecht en omstreken.